Marko Osmakcic

- Nisam joj dao povoda da tako razmišlja - govorio je Čolić. Od siline udaraca se ONESVESTILA VIDEO Marko Osmakčić se u Zadruzi po ko zna koji put iznervirao i napao Vikoriju Viki Mitrović koja je od jačine njegovih udaraca završila na podu.


Dominic Thiem Photostream Sport Tennis Rod Laver Arena Tennis

Misli da te prinudi da dođeš do nje - dodao je Marko.

. Osmakčić je počeo da. - Nova ova kaže da Osmakčić sve laže nema ni kola ni ništa rekla mi Nevena - počela je priču Sandra Rešić. - A što radi iza leđa sa Bebicom.

Viki Mitrović i Marko Osmakčić od samog početka njihovog ljubavnog odnosa nisu krili da između njih postoji velika privlačnost a više puta su. Marko Osmakčić se u Zadruzi po ko zna koji put iznervirao i napao Vikoriju Viki Mitrović koja je od jačine njegovih udaraca završila na podu. - Ovo je značilo da videćeš da ćeš biti - rekla je Sandra.

- On neće biti sa mnom nikada - rekla je Sandra a onda ju je Marko pogledao i nasmejao se. Marko Osmakić i Viktorija Viki Mitrović su nakon svih svađa i sukoba ipak legli zajedno u krevet i pokrili se istim pokrivačem. Šalje preko Sanje -.

Red svađe red sesa Printscreen. Nakon brutalnog fizičkog okršaja između Viktorije Mitrović i Marka Osmakčića situacija između rijaliti para nije se smirila. Marko Osmakčić i Viki.

ČETIRI KUVE MI PRETE Dia Kostić napala Mimu Šarac u svađu se umešala i Ana Jovanović. SKANDALOZNO Osmakčić u Zadruzi PRETUKAO VIKI ona ne prestaje da plače. - Ajde da se kladimo da želiš da budeš sa mnom - rekla je.

Viki i Marko imali vrelu akciju tresli se zidovi Zadruge. Viki je nakon što ju je Marko u Zadruzi pretukao nasrnula na Omsakčića a zatim je otrčala u plakar kako bi mu uništila odeću ali u. Marko Đedović Sandra Rešić i Fran Pujas su seli ispred Bele kuće i uz kafu i cigaretu započeli razgovor o Marku Osmakčiću i novoj zadrugarki Diji Kostić koja je iznela informacije da je sve laž što je zadrugar izneo.

Viki i Marko su odlučili da se nakon svih svađa opet prepuste strastima i pomire onako kako to najbolje umeju - ispod pokrivača. - Ma ne znači - dodao je Marko. RODITELJI SU MI STALNO PRAVILI ZVRČKE Barbara Bobak i Darko Lazić slave prvi zajednički Vaskrs a evo ko će još biti sa njima.

JAHALA GA U PREPUNOJ SOBI Viki i Marko se ne smiruju nova brutalna akcija zadrugara tresla i susedne krevete VIDEO 18 AloĐM. Youtube PrintscreenZadruga Official - Takva ličnost ne veruje sebi a ne tebi - nastavio je Osmakčić.


Pin On Muzika


Viki I Marko U Zestokom Sukobu Osmakcic Zapenio Kao Nikad Do Sada In 2022 Sada Talk Show Viki

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel